Chef Eyad Restaurant Hakkında
Şef Eyad Abu Al-Hassan
İlkokulunu ABD’nin Teksas eyaletinde geçirdi ve ardından ikamet ettiği yere oraya taşındı
Kendi parmak izlerinden bazılarını gizli doğu baharatlarıyla ekledi,Ve restoranında füme et ürünlerinin servisinde balı temel bir malzeme olarak kullanan ilk kişi oydu. Birinci sınıf Amerikan Kara Angus dana bifteklerini ve yerel kuzu pirzolalarını gizli baharatıyla kaplıyor, Daha sonra yemek salonunda misafirlerin önünde sergilenen özel fırınlarda marine edilip 8 saat, dilimin türüne göre 12 saate kadar tütsüleniyor.
Şef Eyad, doğduğu şehirde Füme Etlerin Kralı olarak anılıyor. İlk füme et restoranını kurduğu Kafr Qassem şehrinde halktan beklenmedik bir hayranlık gördü ve ardından Türkiye’de yeni bir şubeyle açtı. İstanbul şehri, Daha sonra en seçkin ve aranan markalardan biri haline geldi ve Filistin’in Ramallah şehri, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri gibi mevcut ülkeler de dahil olmak üzere birçok ülkede markaya ayrıcalıklı ayrıcalıklar tanıdı. Ve İstanbul’da yeni bir şube, Suudi Arabistan, Katar, Irak, Kuveyt, birçok Avrupa ülkesi, Çin, Amerika Birleşik Devletleri, Rusya gibi bazılarının inşaatı devam ediyor.
Restoranları insanlar arasında o kadar ünlü ve popüler hale geldi ki, et severleri ve diğerlerini, leziz dilimlerin nasıl hazırlandığını izlemeleri ve kendine özgü lezzetlerinin tadını çıkarmaları için çekiyorlar. Bu restoranların, büyük talebi karşılamak amacıyla ilk gelene ilk hizmet esasına göre misafirleri kabul ettiğini belirtmek gerekir.
Garsonlar ve aşçılar ise misafirleri eğlendirmek için “Dabkeh” dansı yapıyorlar. Onlara en iyi tavsiyeyi onlar verir, Daha sonra üzerine biraz bal döküyorlar. Ayrıca bu restoranda etlerin ağırlığına göre satıldığı göz önüne alındığında, her misafire her et parçası için uygun sosu ve kendilerine uygun miktarı tavsiye ederler, böylece et severler doygunluklarını ve iştahlarını tatmin edecek şekilde tadabilirler. Fırından direkt misafirlerin önüne sergileniyor ve en sevdikleri parçaları seçiyorlar, ardından bazı özel soslar eklenerek çok farklı ve lezzetli bir şekilde düzenleniyor, ardından garsonlar bunları doğrudan isteyene taşıyor. , bu yüzden ateşli ve harikalar.